ייעוץ לבניית גריל לבית או למסעדה, אירועי בשר וסדנאות בשר -כי לסטייק שלך מגיע את הטוב ביותר
אורי נחימוב ממייסדי רשת אל גאוצ'ו, 30 שנות ניסיון עם בשר,
גריל ועם לקוחות שבעים ומרוצים. נהנתן מבית ארגנטינאי אותנטי שיודע לפנק,
שאוהב לדייק ושמבין את חיך שלך.
בניית גריל ביתי או תעשייתי, ייעוץ לבניית גריל לבית או למסעדה ועד בניית מוצר מוגמר ומוקפד תוך התחשבות בצרכים, בידע ובחשקים.
כי לסטייק שלך מגיע את הטוב ביותר

בניית גריל ביתי או תעשייתי
ייעוץ לבניית גריל ביתי או למסעדה
אירועי בשר וסדנאות בשר
אירגון אירועים וסדנאות חוויתיות
סובבי בשר מעולה, מתאים למארחים
שמחפשים אירוע אינטימי ושמח
ומינימום מאמץ ושנגמר בטעם טוב.
תתכוננו לקצור מחמאות!
אורי נחימוב ממייסדי רשת אל גאוצ'ו, 30 שנות ניסיון עם בשר, גריל ועם לקוחות שבעים ומרוצים. נהנתן מבית ארגנטינאי אותנטי שיודע לפנק, שאוהב לדייק ושמבין את חיך שלך.
077.40.44.508
054.43.41.281
עצמאות על הגג - תוכניות "רשת" - משה דץ
אורי נחימוב ממייסדי אל גאוצ'ו התארח בשידור חי לתוכנית עצמאות על הגג אולפן "רשת" לחווית אסאדו בהנחייתו של משה דץ.
אורי העביר חווית בשרים באולפן עצמאות תחת כיפת השמיים כ-12 ק"ג בשר (אסאדו, אנטריקוט, סינטה וצ'וריסו) על גריל פחמים ארגנטינאי מסורתי.




לנתח נתחים: צרור טיפים למנגל חג המנגלים מנפנף בדגל, וזה הזמן להיזכר בכללים הנכונים לבחירת הבשרים שיסיימו את דרכם על הגחלים הלוחשות - טיפים באדיבות: אורי נחימוב ממייסדי רשת מסעדות הבשרים "אל גאוצ'ו" ועוד קרינבורים רבים אחרים - מתוך אתר YNET